Alle vacatures

MediaLane wil werken met mensen met de juiste ervaring, energie en de juiste ambitie om het bedrijf verder uit te bouwen. MediaLane wil bovenal een werkgever zijn waar de sfeer, de zorg voor en de ontwikkeling van haar medewerkers groot is, waar hard werken en altijd voor het beste willen gaan het motto is. Herken jij je hierin? En staat jouw vacature hieronder vermeld, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.
 

MediaLane is regelmatig op zoek naar talentvolle medewerkers voor televisie, theater en live producties. Staat jouw functie er nu niet tussen, solliciteer dan via de onderstaande 'Open sollicitatie' en laat je gegevens achter. Kennen wij je al wel en sta je in ons bestand, dan kun je via het sollicitatie portaal, je gegevens up to date houden.

 

MediaLane vindt het belangrijk om het aankomende talent een kans te bieden het vak te leren. Op al ons producties en afdelingen zijn door het jaar heen stage plaatsen beschikbaar. Staat er voor jou nog geen geschikte stage tussen, solliciteer dan via de onderstaande 'Open stageplaats'. Wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden.

 

Vacatures